Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Project Cars 2

Vinn snasen Project Cars 2-pakke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For tiden har vi noen ganske heftige konkurranser for folk som er interessert i Destiny 2, en gaminglaptop og ARK: Survival Evolved, men det er ikke alle som er interessert i disse. Derfor tenkte jeg at det kunne være greit å ha en konkurranse for dere som hadde en bilseng og digget Pelle Politibil som liten, aka bilspillelskere. Hva passer vel da bedre enn å la dere kjempe om Project Cars 2 og litt stæsj fra spillet?

Undertegnede liker konkurranser hvor det kreves litt fantasi, så spørsmålet er følgende:

<i>Hvilken fiffig forkortelse ville du brukt i navnet på et bilspill du har skapt, og hva ville den stått for?</b>

Blir du den heldige vinneren får du PlayStation 4-utgaven av spillet, en kul lue, en t-skjorte, en nøkkelring, og et armbånd sendt hjem til deg, så her er det bare å fyre løs.

Project Cars 2

Relaterte tekster

4
Project Cars 2Score

Project Cars 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Petter har kost seg med ratt og pedaler i oppfølgeren til det kritikerroste Project Cars, men hadde også litt høyere forventninger til enkelte deler av spillet.Loading next content