Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Vinn Top Gear-billetter og spill!

Din sjanse til å se Top Gear-gutta live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi girer opp og kjører på med en ny konkurranse her på nettsiden, hvor det har skrenset inn en Ultimate Edition av racingsimulatoren Forza 3 og et knippe billetter til Top Gears første liveshow i Oslo Spektrum - en 80 minutter lang oppvisning hvor programlederne skal forsøke å gjenskape de beste øyeblikkene fra TV-serien foran et samlet publikum.

Om Top Gear Live sier Jeremy Clarkson:

- Vi har tatt ditt favorittprogram om biler og gjort det om til universets mest spektakulære bilshow og teaterforestilling. Vi tar alle de beste bitene fra Top Gear og gjør et ambisiøst forsøk på å utføre dem på direkten i arenaen. Klart det kommer til å gå bra!

Én heldig vinner stikker av med to billetter til Top Gear Live og en Ultimate Edition av Forza 3. I denne utgaven medfølger alle av spillets tilleggspakker, samt Stig's Garage Pack (Mercedes-Benz SLS-AMG, Lexus LFA, Koeniggsegg CCX).

Dato: 24. mars kl 18.00 og 21.00, 27. mars kl 12.00 og 15.00
Sted: Oslo Spektrum

For å vinne denne bilpakken klikker du deg enkelt og greit inn på konkurransesidene våre og svarer på et par kjappe spørsmål.

Konkurransesidene.

Vinn Top Gear-billetter og spill!
Jeg visste ikke at Olsenbanden var gjenforent.


Loading next content