Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Virtua Tennis 2009

Virtua Tennis 2009

Segas tennisserie har i en årrekke vært den morsomste tennissimulatoren. Men i den nyeste utgaven er det små detaljer som ødelegger litt for moroa.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tennis gjør seg som videospill, det har fungert utmerket i spillform helt siden Pong erobret spillehallene på 70-tallet. Det er en enkel sport med enkle regler som lett overføres digitalt.

Men det gjelder å finne den rette balansen. Du kan lage fjåsetennis med brennende tennisballer som i Mario Tennis, eller beinhard simulasjonstennis som i Top Spin-serien. Virtua Tennis har lagt seg midt mellom disse to spillene, og i forgjengeren, Virtua Tennis 3, fant de en tilnærmet perfekt blanding av visuell realisme med et mer arkadepreget gameplay.

På overflaten virker Virtua Tennis 2009 som nøyaktig det samme spillet som forgjengeren, men etterhvert åpner det seg noen små endringer. 2009-utgaven har nemlig litt mindre arkadepreg enn tidligere. Der man før kunne slenge seg etter ballen over halve banen beveger spillerne seg mer realistisk nå, og posisjon har blitt enda viktigere for å lykkes med karrieren sin.

Personlig foretrekker jeg spillsystemet i forgjengeren, jeg synes det blir litt for stramt nå. Men er du mer simulatorspiller vil du helt sikkert sette pris på endringene.

Dette er en annonse:

For ellers er det lite nytt. Til tross for mer realistiske kamper reiser du fortsatt rundt og skyter tennisballer på blinker og sjørøverskuter i papp for å trene opp ferdighetene dine. Presentasjonen og menyene er så og si identiske.

Spillet har også flere kjente spillere fra virkeligheten, som Roger Federer, Rafael Nadal, Venus Williams og Maria Sharapova, som tennisfans helt sikkert vil sette pris på å spille med eller mot.

Virtua Tennis 2009 er et solid tennisspill med mye underholdning, men er du veteran i forgjengerne er sjansen stor for at det vil minne for mye om en reprise enn et helt nytt spill. Og foretrekker du litt mer løssluppet arkadetennis fremfor simulasjon vil jeg heller anbefale forgjengeren. Et lite steg til siden for Virtua Tennis-serien, ikke noe mer.

Virtua Tennis 2009
Dette er en annonse:
Virtua Tennis 2009
Virtua Tennis 2009
Virtua Tennis 2009
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Fine spillfigurer, bra tennisatmosfære
-
Litt seig kontroll, småkjedelig karriere
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Virtua Tennis 2009Score

Virtua Tennis 2009

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Segas tennisserie har i en årrekke vært den morsomste tennissimulatoren. Men i den nyeste utgaven er det små detaljer som ødelegger litt for moroa.Loading next content