Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Virtus.pro går glipp av Rainbow Six Invitational 2021 på grunn av positive coronatester

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Virtus.pro har nylig kunngjort at de ikke vil være i stand til å delta på årets Rainbow Six: Siege Six Invitational da to av deres spillere har testet positivt for Covid-19.

Organisasjonen melder at da deres boot-camp til turneringen gikk i gang den 4. mai, testet alle spillere negativt, men så snart spillere dro hjem for å forberede seg til reisen, kjørte de nye tester og to av spillerne testet da positivt.

Six Invitational er den største turneringen innen Rainbow Six: Siege, og selv om det har vært usikkerhet rundt årets turnering har Ubisoft vært i stand til å få arrangementet på bena. Turneringen startet i går i Paris, men altså uten deltakelse av Virtus-pro. Amerikanske Wildcard Gaming kunne heller ikke delta i turneringen.

"We'd like to apologise to all of our fans for not being able to perform at SI. We hope that Alan and Audrey will soon recover and start preparing for the next tournaments," sier Virtus.pro.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content