Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Vitality er uslåelige i IEM Cologne med fan-valgte drakter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Både Renegades og Team Spirit måtte se seg slått av Team Vitality i starten av IEM Cologne, noe som har ført sistnevnte til gruppespillet. Det som får fansen til å juble ekstra høyt og ta på seg bittelitt av æren er bekledningen.

For dere som følger turneringen har muligens lagt merke til draktene Team Vitality har på seg. Dette er nemlig draktene som fansen stemte frem på Socios-applikasjonen. Her fikk man velge mellom tre ulike design, og du kan se bilde av hvilket som vant nederst. Nicolas Maurer, CEO hos Team Vitality, sier at han er utrolig stolt over at avstemningen har blitt den mest suksessfulle innen esports på Socios, og sier at dette er et klart bevis på hvor tett båndet mellom spillerne og fansen er i Vitality.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content