Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row: The Third

Volition har laget en ekte Genki Manapult!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I Saints Row-spillene gjør man ofte ting som ikke er å anbefale i det virkelige liv, som å skyte seg ut av en diger menneskelig kanon festet til en pickup-truck.

Dette har imidlertid ikke utvikler Volition helt forstått selv, da de tilsynelatende ønsker å gjenskape galskapen fra spillene deres utenfor de digitale rammene. De har nemlig laget en ekte såkalt Genki Manapult, kjent fra Saints Row: The Third, ut av en Ford F-100 1956-modell.

Neida, det har ikke klikket for dem, og de tenker naturligvis ikke at folk skal bruke doningen på samme måte om i spillet. Dette er heller et veldig eksklusivt samlerobjekt de ønsker å auksjonere bort til fans med alt for mye penger, til inntekt for veldedighet.

Mer bestemt går pengene til foreningen Wings for Life og startbudet er lagt til 7500 dollar (ca. 53 000 kroner). Hvis du er interessert finner du auksjonen på Ebay, men vær forberedt på trøbbel når denne skal omregistrerer til norske landeveier.

Saints Row: The Third
Det er uvisst om kanonen faktisk fungerer, men vi lener mot å tro at nei, den gjør ikke det...

Relaterte tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Daniel har prøvd seg med masser av bling og våpen, og gått fullstendig amok i Volitions mest skandaløse sandkasse hittil...

4
Slik så det ut hjemme hos THQ

Slik så det ut hjemme hos THQ

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter en lang kamp mot negative tall i budsjettene måtte den tradisjonsrike utgiveren THQ som kjent innse at slaget var tapt i desember i fjor. De slo seg selv konkurs og...Loading next content