Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Wakwaka fra Team Kongdoo suspendert fra Overwatch-lag

Det er uvisst hvor lenge han er ute av spill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter hvert som esport blir større og større, dukker det opp flere og flere hendelser hvor spillere blir utvist fra lagene sine, for dårlig oppførsel enten i eller utenfor spillarenaen. Nå har Team Kongdoo offentliggjort at Overwatch-spilleren Wakwaka har blitt suspendert fra laget for "violation of internal policy and inappropriate attitude".

Det er uvisst hvor lenge Wakwaka er suspendert, men så lenge han er det får han ikke delta på noen lagaktiviteter - det være seg konkurranser, streaming, filming eller andre ting.

Laget har gjort det klart at de har snakket med spilleren om oppførselen hans flere ganger, og har valgt å ta dette tiltaket etter at de ikke har sett noen bedring.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content