Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Warframe

Warframe blir "open world"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

"Free to play"-spillet Warframe var et av de første spillene av sitt slag som virkelig lyktes på de nye konsollene. Mye av dette skyldes Digital Extremes sitt fokus på å stadig oppdatere spillet og slippe nytt innhold. Dette tar de nå til nye høyder.

Utviklerne har nemlig annonsert en ny utvidelse kalt Plains of Eidolon. Det mest bemerkelsesverdige med denne er et nytt, håndlaget område som er helt åpent for utforskning (bedre kjent som "open world"). Her kan opp til femti spillere prøve seg på ulike oppdrag, kjøpe og selge utstyr, og utforske det store området sammen med venner. Med dette i tankene er det gjort en rekke forbedringer i spillet sitt design. Området vil by på visuelle forbedringer som dag/natt-syklus og en variert befolkning, samtidig som lyden selvsagt vil reflektere de nye omgivelsene.

Siden området er åpent blir det mulig å fullføre oppdragene man får av sivilbefolkningen, og dermed dra rett tilbake til dem for å belønnes med nye warframes, våpen, og annet snadder. En annen detalj mange nok vil like er at det blir mulig å utforkse verdenen med å bruke archwings. Nå er det altså slutt på å bare få tilgang til disse i romoppdrag. Det lønner seg uansett å være forsiktig, for Digital Extremes sier vi kan forvente nye og større fiender (særlig om natten) som lett kan overraske og drepe en uoppmerksom archwing-pilot. Da er det enda godt det blir mulig å lage sine egne våpen av skrot og deler man finner også.

Utvidelsen skal etter planen slippes mot slutten av året, men du kan se litt av hva som venter i trailerne under. Den første er presentasjonen de viste under Tennocon, mens den andre viser litt av et nytt oppdrag kalt The Sacrifice.

HQ
HQ
Warframe

Relaterte teksterLoading next content