Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Warframe

Warframe kommer offisielt til PlayStation 5 og Xbox Series X

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Smått begynner diverse Live Service-orienterte spillprosjekter å avsløre om de har planer om å utvikle dedikerte PS5- og Xbox Series X-versjoner av deres spill eller ei. Nylig kunne Ubisoft bekrefte at Rainbow Six: Siege også vil bevege seg over til de nye plattformene, og de får nå selskap av Warframe.

Det utrolig suksessfulle samarbeidsspillet har bare vokst gjennom årene, og sitter i dag på mange, mange millioner faste månedlige spillere. Derfor er det ikke så rart at utvikleren Digital Extremes nylig avslørte i et investormøte at de rykker videre til nye konsollene.

Dessuten nevner de at de også vil bevege seg over til "other devices" utover konsoller, som kan bety enten Google Stadia, eller kanskje Project xCloud, så spillere kan bruke andre plattformer til å spille det.

Spiller du Warframe?

Warframe

Relaterte teksterLoading next content