Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Warframe

Warframe skinner i PlayStation 5-gameplay

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Digital Extremes ønsket ikke å si hvilke forbedringer vi kan se frem til da de bekreftet at Warframe vil oppgraderes på PlayStation 5 og Xbox Series tidligere i år, men nå som vi nærmer oss letter de skikkelig på sløret.

Studioet har gitt oss en ny trailer hvor PS4-utgaven av Warframe sammenlignes med PS5-utgaven, og det er ikke vanskelig å se forskjellen. Med nydelig lyssetting, forbedrede teksturer, mye kortere lastetider og en bildeoppløsning på opptil 4K med 60 bilder i sekundet kan vi bare glede oss til oppdatering slippes "senere i år". Spesielt siden alt du har selvsagt blir med over til den nye konsollen og det fortsatt blir mulig å spille med folk på PS4. Da blir bruken av DualSense kontrollerens haptiske feedback og adaptive skulderknapper bare kremen på kaken.

HQ
Warframe
WarframeWarframe
PS4 til venstre og PS5 til høyre.

Relaterte teksterLoading next content