Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Warner Music og Secret Lab fornyer sine partnerskap med League of Legends EMEA Masters

Flere partnere er tilbake for 2023-arrangementet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For bare noen dager siden rapporterte vi om nyheten om at KitKat har fornyet sitt partnerskap med League of Legends EMEA Masters-arrangementet, og nå som vi nærmer oss at arrangementet finner sted, har Riot Games kunngjort at enda flere partnere kommer tilbake for turneringen.

Som avslørt i et blogginnlegg, vil både Warner Music og Secretlab være tilbake for 2023-arrangementet, med Warner Music igjen som den offisielle musikkleverandøren, og Secretlab forblir som den offisielle spillstolpartneren.

Det er ingen omtale av noen økonomi knyttet til disse partnerskapsutvidelsene, men ettersom EMEA Masters starter i dag og varer til 29. april, kan du forvente å se Warner Music og Secretlab-merkevaren på tvers av turneringens kringkasting og i Summoner's Rift.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content