Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Washington Justice signerer Assassin

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch League-laget Washington Justice har avslørt at de har signert Sung-won "Assassin" Kim til deres aktive lag for 2021-sesongen. Assassin slutter seg til laget som enda en DPS og skal spille med blant annet Gui-un "Decay" Jang og Tae-hee "Jerry Min.

Assassin spilte nylig for Runaway i Overwatch Contenders Korea, og dette markerer hans første gang som Overwatch League kaliber-spiller. I sin tid med Runaway har Assassin harr flere suksesser, også noen Contenders-sesongseire. Om han kan videreføre den suksessen med seg i Overwatch League gjenstår å se.

Overwatch League starter i april etter en utsettelse på grunn av pandemien. I år vil ligaen splittes inn i to seksjoner igjen, og vil være kortere i lengden, men med et spennende nytt turneringsformat.

Overwatch
Washington Justice

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content