Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Washington Justice søker ny daglig leder

Tidligere GM, PRE, har forlatt organisasjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Washington Justice endte opp med å ha en ganske skuffende Overwatch League-sesong, for til tross for at de hadde mye talent, klarte de ikke å kvalifisere seg til sluttspillet. Unødvendig å si, dette vil resultere i noen endringer i organisasjonen, og den første av dem kommer i daglig lederstilling, der Aaron "PRE" Heckman forlater sin stilling til fordel for nye muligheter for 2023.

Som bemerket av teamet i kunngjøringen, "I dag sier vi takk til @PRE_owl når han utforsker nye muligheter for 2023-sesongen." Uttalelsen fortsetter: "Aaron har vært med rettferdigheten siden vårt første år, og vi vil alltid være takknemlige for det endeløse engasjementet, innsatsen og hjertet han utøste i rettferdigheten."

PRE har også tatt til Twitter for å legge litt farge til denne avgjørelsen.

– Jeg har bestemt meg for ikke å returnere til Justice for 2023-sesongen. Takk til alle fans, spillere og støtteapparat som jeg har jobbet med mens vi presset på for suksess uansett hva.

PRE legger til: "Jeg er så stolt av det vi oppnådde i mine 3 år med Justice ... Showcases i Australia, gjenoppbygging midt i sesongen til mirakel play-off løp, finne morsomme sponsorer, samarbeide med lokale skoler og hjelpe årsaker som gjorde de tøffe dagene i ligaen verdt det.

Han avslutter med å si at dette «forhåpentligvis» ikke er et fullstendig farvel, men mer av «et see you soon».

Når det gjelder hvem justisen bringer videre for å fylle GM-stillingen, gjenstår det å bli bestemt.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content