Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Washington Justice tar farvel med TTuba og Closer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig har blant annet Dallas Fuel foretatt en rekke endringer på deres lagoppsett nå i Overwatch Leagues offseason, og det ser ut til at Washington Justice har tenkt til å gjøre det samme. Innen 2022-sesongen begynner, med Overwatch 2, har laget også tatt farvel med flere spillere.

Nærmere bestemt har spillerne Won-sik "Closer" Jung og Ho-sung "TTuba" Lee begge avslørt via Twitter at de ikke lenger er en del av organisasjonen. Closer trekker seg fra Overwatch helt, da han skal tjene i den sørkoreanske hæren i stedet.

Ikke bare det, trener Ho-cheol "Hocury" Lee har også avslørt via Twitter at han trekker seg.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content