Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Washington Justice teaser ny signering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch League-laget Washington Justice har teaset signeringen av enda en spiller til deres aktive lag. Teaseren kom i form av et Twitter-innlegg hvor Justice-sjefen Aaron "PRE" Hackman refererte til å "børste støv av" lagets spillerkontrakt-mal.

"Crazy timing! I was just dusting off our player contract template!"

Da dette kun er en teaser er det ingen offisiell informasjon som sier at Justice vil tilføye enda en spiller til 2021-sesongen. Men de burde gjøre det, og ut ifra deres nåværende lag kan vi anta at det er en koreansk spiller som tilføyes det allerede helkorenaske laget.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content