Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Watch Dogs

Watch Dogs er gratis på PC igjen

Mens Assassin's Creed IV: Black Flag og World in Conflict forblir gratis lenger enn planlagt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I starten av november bestemte Ubisoft seg for å la PC-spillere laste ned Watch Dogs gratis, og noen uker senere kunne de avsløre at Assassin's Creed IV: Black Flag og World in Conflict også ville være gratis en periode. Nå kan de fortelle at alle disse vil forbli gratis lenger enn planlagt.

Både Assassin's Creed IV: Black Flag, Watch Dogs og World in Conflict vil nemlig kunne lastes ned gratis fra Uplay frem til klokken 11 den 23. desember. Dermed har du fortsatt litt tid til å laste dem ned om du glemte det forrige gang.

Watch Dogs

Relaterte tekster

Watch DogsScore

Watch Dogs

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Spillet vi har snakket om i to år er endelig lansert, og det leverer varene! Ubisoft viser at det er flere enn Rockstar som kan lage enestående sandkassespill...

2
Games with Gold for juni annonsert

Games with Gold for juni annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Atter en gang nærmer vi oss en ny måned, og atter en gang er Microsoft klare til å offentliggjøre hvilke spill hvilke man får med i Xbox Gold-medlemskapet sitt. •...Loading next content