Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
We Happy Few

We Happy Few-trailer avslører ny lanseringsdato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I januar måtte Comulsion Games altså utsette We Happy Few, og kunne heller ikke avsløre en ny. Mange som gledet seg til spillet ble derfor litt bekymret, men nå kan du forhåpentligvis legge disse til side.

Studioet har nemlig gitt oss en ny trailer som kunngjør at We Happy Few vil lanseres den 10. august. Traileren viser også flere sekvenser som fremhever den britiske humoren og nervepirrende atmosfæren spillets historie, figurer og verden generelt vil by på om to måneder.

HQ
We Happy Few

Relaterte tekster

3
We Happy FewScore

We Happy Few

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Odd Karsten har klistret på seg et smil, og begitt seg ut i de fargerike gatene i Wellington Wells. Likte han det han fant bak den lykkelige fasaden?

0
Klokken 16 på GR Live -  We Happy Few

Klokken 16 på GR Live - We Happy Few

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det dystopiske overlevelseseventyret We Happy Few, som er satt til den fiksjonelle britiske byen Wellington Wells på 60-tallet, kom ut til PC, PS4 og Xbox One i dag,...Loading next content