Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
We Happy Few

We Happy Few-trailer forteller alt du må vite

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

We Happy Few har kommet en lang vei siden spillet først kom til Early Access for to år siden, så nå som vi nærmer oss den skikkelige lanseringen er det tid for å vise akkurat hva spillet har å by på.

Compulsion Games har gitt oss en over fem minutter lang video som tar for seg de tre spillbare figurene, hvilke egenskaper de har, hvordan man lager nye våpen, eksempler på sideoppdrag, og et par andre ting vi vil få gjøre i den sprø verdenen når We Happy Few lanseres den 10. august.

HQ
We Happy Few
We Happy FewWe Happy Few

Relaterte tekster

3
We Happy FewScore

We Happy Few

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Odd Karsten har klistret på seg et smil, og begitt seg ut i de fargerike gatene i Wellington Wells. Likte han det han fant bak den lykkelige fasaden?

0
Klokken 16 på GR Live -  We Happy Few

Klokken 16 på GR Live - We Happy Few

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det dystopiske overlevelseseventyret We Happy Few, som er satt til den fiksjonelle britiske byen Wellington Wells på 60-tallet, kom ut til PC, PS4 og Xbox One i dag,...Loading next content