Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic & All-Stars Racing Transformed

Wii U-lansering i november?

Sega kan ha avslørt slippdatoen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En rekke større og mindre bransjeprofiler har allerede spådd at Wii U-lanseringen vil finne sted i november, først og fremst på grunn av julesalget. Skal vi tro Sega stemmer denne antagelsen på en prikk.

I det som beskrives som en glipp kom nemlig utvikleren til skade for å røpe at racingspillet Sonic & All-Stars Racing Transformed kommer til Wii U "this november".

Det kom frem av en pressemelding Sega offentliggjorde i går ettermiddag.

Dette er naturligvis ikke for en offisiell annonsering å regne, men det er samtidig ingen grunn til å tro at Sega har funnet på dette helt på egen hånd.

Ettersom Sonic & All-Stars Racing Transformed primært retter seg mot det vestlige publikumet, er det dessuten grunnlag for å tro at en novemberlansering vil omfatter både Europa og Nord-Amerika, ved siden av Nintendos hjemland Japan.

Slippdatoen for de øvrige versjonene av Sonic & All-Stars Racing Transformed er på sin side satt til den 16. november.

Sonic & All-Stars Racing Transformed

Relaterte tekster

0
Tre nygamle spill sluppet til Xbox One

Tre nygamle spill sluppet til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Xbox-ambassadøren Major Nelson pleier å komme med nyheter et par ganger i måneden vedrørende Xbox 360-spill som blir tilgjengelige på Xbox One via bakoverkompatibiliteten...

4
Company of Heroes + Sonic = Sant?

Company of Heroes + Sonic = Sant?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Denne så vi ikke komme. Alle som har racingspillet Sonic & All-Stars Racing Transformed på Steam-kontoen sin har nemlig mottatt en fersk oppdatering i forbindelse med...Loading next content