Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wild Hearts

Wild Hearts-gameplay viser forskjellige våpen og spillestiler i massiv jakt

Aragane, eller Golden Tempest om du vil, vet hvordan det skal gjør skikkelig skade med vind, men noen smarte taktikker og samarbeid gir det kamp.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er umulig å snakke om Electronic Arts og Omega Forces Wild Hearts uten å nevne Capcoms Monster Hunter-serie, så EA gjorde det rette da de fremhevet det faktum da førstnevnte ble annonsert i fjor. Det er likevel enkelte forskjeller, og dagens gameplayvideo fremhever noen av dem.

Jada, det starter veldig kjent med at en gruppe spillere kjemper mot den mytiske skapningen kalt Aragane, aka Golden Tempest, med sverd, skytevåpen og slikt, men Wild Hearts' unike fokus på å bygge feller, beskyttelse, plattformer og slikt midt i kamper får mer av rampelyset etter hvert som tiden går og den massive katten blir stadig mer aggressiv.

HQ
Wild Hearts

Relaterte tekster

0
Wild HeartsScore

Wild Hearts

ANMELDELSE. Skrevet av Alex Hopley

Kan Koei Tecmos nye rollespill krone seg til den nye kongen av monsterjakt?Loading next content