Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Dragonflight

World of Warcraft: Dragonflight skal komme i høst

Og du kan kjøpe den etterlengtede utvidelsen allerede nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard var relativt sparsomme med detaljer da de avduket World of Warcraft sin Dragonflight-utvidelse i april. Faktisk var de såpass vage at spørsmål rundt lanseringsdatoen i stor grad ble unngått også, men ventetiden blir ikke like lang som noen kanskje fryktet.

For i en ny pressemelding bekrefter utviklerne at World of Warcraft: Dragonflight fortsatt ligger an til å lanseres senere i år, og at de derfor har åpnet opp for forhåndskjøp. I kjent stil er det ikke bare én utgave du kan skaffe deg heller siden det finnes hele tre digitale utgaver å velge blant:


  • Den grunnleggende utgaven ($49.99 / £39.99): Kommer med kjæledyret Drakks om du betaler før lansering.

  • Heroic Edition ($69.99 / £54.99): I tillegg til Drakks får du kjæledyret Murkastrasza, en level-boost opp til 60 og den flyvende kompanjongen Tangled Dreamweaver.

  • Epic Edition ($89.99 / £74.99): På toppen av alt nevnt tidligere inneholder denne Timewalker's Hearthstone-effekten, transmog for Diadem of the Spell-keeper, transmog for Wings of Awakening i fem ulike farger og tretti dager med spilling.

Jeg, og tydeligvis Blizzard, vet jo likevel at mange av dere foretrekker fysiske godbiter, så det finnes selvsagt en Collector's Edition også. Denne koster $129.99 / £129.99, og i tillegg til å ha koder for alt i Epic Edition får du med en konsepttegningsbok med et kult hardcover, en relativt enkel musematte og fem pene nåler (aka pin-er) du kan se bilde av under.

World of Warcraft: Dragonflight

Relaterte teksterLoading next content