Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

World of Warcraft får animasjonsserie kalt Afterlives

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzard er selvsagt kjente for å lage noen fantastiske spill, men så er sannelig ikke kortfilmene de lager for å promotere World of Warcraft, Overwatch, Diablo og gjengen ille heller. Dette har fått mange til å drømme om en fullverdig film fra selskapet. På torsdag får vi det nest beste.

Selskapet lager nemlig en animasjonsserie basert på World of Warcraft kalt Afterlives, og første episode vil offentliggjøres under åpningen av Gamescom som starter klokken 20 på torsdag. I tillegg til teasertraileren under har vi fått følgende oppsummering:

"Akkurat slik som valgene vi tar bestemmer hvem vi er i livet legger de også grunnlaget for veiene vi tar i ettelivet. Vær forberedt på å dykke ned i de fire rikene av Shadowlands - Bastion, Maldraxxus, Ardenweald og Revendreth - og oppdag reisen sjelene tar etter å ha krysset det evige slør."

HQ

Relaterte tekster

World of WarcraftScore

World of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet av Mikael Sundberg

Blizzard serverer endelig deres enorme online-verden, og Mikael Sundberg forteller alt om det fortryllende universet!Loading next content