Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Shadowlands

World Of Warcraft: Shadowlands har satt verdensrekord

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Positive meldinger på forum verden over var ikke det eneste som tydet på at folk gledet seg til World of Warcraft sin Shadowlands-utvidelse. Blizzard avslørte også at utvidelsen var den mest forhåndskjøpte noen gang i starten av november. Dette viser seg å bare ha vært en indikasjon på hvor suksessfull den har blitt.

Nå kan Blizzard avsløre at World of Warcraft: Shadowlands faktisk solgte over 3,7 millioner eksemplarer på lanseringsdagen, noe som gjør det til tidenes raskest selgende PC-spill ved å slå tidligere rekordhaver Diablo 3 sine 3,5 millioner.

Ikke nok med det. Vi får også vite at WoW har hatt et høyere antall månedlige eller lengre abonnementer i tiden før og etter lanseringen av Shadowlands enn noen av de andre utvidelsene det siste tiåret. Da er det ikke ekstremt overraskende at den totale tiden spillerne har brukt i WoW i år er nesten det dobbelte av samme periode i fjor.

World of Warcraft: Shadowlands

Relaterte teksterLoading next content