Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Dragonflight

World of Warcraft-fans lurer AI-roboter til å tro at en ny funksjon har blitt lagt til.

Jeg gleder meg til Glorbo-oppdateringen!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Redditorer på World of Warcraft-subredditen World of Warcraft har klart å lure AI-roboter som skraper nettstedet for nyhetssaker, til å tro at Glorbo er en ekte funksjon og vil bli introdusert i spillet.

"Ærlig talt", begynner et innlegg av kaefer_krigerin, "denne nye funksjonen gjør meg så glad! Jeg vil bare så gjerne at noen store botdrevne nyhetsnettsteder skal publisere en artikkel om dette. Jeg må si at siden de begynte å antyde det i Hearthstone i 1994, var det åpenbart at de ville introdusere Glorbo i World of Warcraft før eller siden. Jeg føler at Dragonflight har vært seier etter seier så langt, som da de brakte tilbake Chen Stormstout som sluttsjef i det nye Karazhan? Helt fantastisk!"

Dette ble så plukket opp av et medie i en nå slettet artikkel med tittelen "World of Warcraft-spillere gleder seg til Glorbos introduksjon." Glorbo høres ut som om det er hentet rett ut av de intergalaktiske Rick and Morty-episodene. Det kunne ikke vært mer falskt, men det er interessant å se at AI-roboter som leter etter nyhetssaker, kan manipuleres på denne måten.

World of Warcraft: Dragonflight

Relaterte teksterLoading next content