Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Worlds 2023 sies å bli den mest sette esportturneringen noensinne

Med over seks millioner samtidige seere på én gang.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Temaet i esportverdenen det siste døgnet har vært League of Legends World Championship, som nå er avsluttet og T1 tok seieren etter å ha beseiret Weibo Gaming. Nå som den store begivenheten er i boks, har Esports Charts rapportert at Worlds 2023 nå også har tatt rekorden som tidenes mest sette esportsbegivenhet.

Det sies at arrangementet nådde en topp under finalen med nesten 6,5 millioner seere samtidig, og at det gjennomsnittlige seertallet var 1,3 millioner. I løpet av de 117 sendetimene trakk arrangementet 147 millioner seertimer, og det virkelig imponerende med denne statistikken er at den ikke inkluderer data fra kinesiske plattformer, og at den ble avholdt på et tidspunkt som generelt er ugunstig for de fleste amerikanske seere.

Det er tydelig at League of Legends fortsatt er en av, om ikke den mest populære esport-tittelen på scenen, til tross for at den har eksistert i over 10 år.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content