Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Worlds 2023 vil bli avholdt i Sør-Korea

Men MSI 2023 kommer til London.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har kunngjort stedene for de største turneringene i 2023 League of Legends konkurransedyktige rom. Riot kunngjorde å markere starten på den nye sesongen, og har avslørt at Mid-Season Invitational kommer til London i år, med Worlds som holdes i Sør-Korea.

For å legge til dette har noen få formatendringer blitt avslørt. For MSI 2023 vil dette se 13 lag til stede (opp fra 11), og på grunn av dette vil Play-In Stage og Bracket Stage begge være dobbelteliminering. Play-Ins vil også se åtte lag til stede (en hver fra LEC, LCS, LPL, LLA, CBLOL, PCS, VCS og LJL regionale ligaer). De øverste frøene fra LEC, LCS og LPL, pluss de to øverste frøene fra LCK, vil alle gå rett til Bracket Stage.

League of Legends

Når det gjelder Worlds 2023, vil dette se 22 lag konkurrere over tre stadier av spillet; Play-ins, sveitsiske og knockouts. For å legge til dette, før hovedturneringen i verden, vil det være et nytt kvalifiseringsnivå kalt Worlds Qualifying Series, som vil gi lavere seedede lag fra de større divisjonene en sjanse til å komme seg til Sør-Korea for den fremste turneringen.

Hva synes du om de nye formatene og vertsstedene for MSI og Worlds?

Relaterte teksterLoading next content