Norsk
Gamereactor
nyheter
WWE 2K19

WWE 2K19 dropper Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2K Sports overrasket mange da de plutselig annonserte at WWE 2K18 også ville komme til Nintendo Switch i fjor. Uheldigvis viste det seg at grunnen til den sene nyheten var at Switch-utgaven av spillet var langt under pari i forhold til de andre. Dette har nå fått konsekvenser.

Da WWE 2K19 ble offentliggjort ville Visual Concepts bare si at de jobbet med å få spillet til PC, PlayStation 4 og Xbox One, noe som fikk mange til å frykte at enda en elending Switch-port ville annonseres senere. Dette er heldigvis ikke tilfellet, for utviklerne kan nå presisere at det ikke er noen planer om å bringe årets utgave til hybridkonsollen. De kritiserer selvsagt ikke fjorårets utgave i meldingen, men nøyer seg med å bare si at de ønsker å gi WWE-fansen utgaver som lever opp til forventningene deres, og at studioet vil vurdere å bringe fremtidige spill i serien "til andre plattformer".

WWE 2K19

Relaterte tekster

0
WWE 2K19 dropper Nintendo Switch

WWE 2K19 dropper Nintendo Switch

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

2K Sports overrasket mange da de plutselig annonserte at WWE 2K18 også ville komme til Nintendo Switch i fjor. Uheldigvis viste det seg at grunnen til den sene nyheten...Loading next content