Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Xbox Live Gold-medlemmer får Halo 3 gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I tråd med den nye praksisen Games with Gold kan gullmedlemmer laste ned to nye spill også i oktober - uten å betale en krone (mer). Den første havldelen av måneden finner du Might & Magic: Clash of Heroes, og i den siste har Microsoft noe spesielt i tankene. Fra og med 16. oktober gir de nemlig bort Halo 3.

Halo 3 var tidenes raskest selgende spill da det ble sluppet, og nådde fem millioner solgte på under to uker. Det høres kanskje ikke så mye ut når man tenker på at Grand Theft Auto V solgte tre ganger så mye på halvparten av tiden, men da Halo 3 kom ut hadde det kun blitt solgt 15 millioner enheter av Xbox 360 (og spillet kommer som kjent til kun én plattform).

Er du usikker på Live Gold, kan du teste det gratis i perioden 4.-6. oktober. Hvis du ennå ikke har spilt Halo 3, så kan vi opplyse om at mange fortsatt regner det for å være seriens høydepunkt. Kanskje verdt å merke av 16. oktober i kalenderen?

Halo 3
Halo 3Halo 3
Halo 3Halo 3
Halo 3Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...Loading next content