Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox lover at Call of Duty og andre serier fortsetter på PlayStation

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden Microsoft Gaming-sjefen Phil Spencer og mange andre forståelig nok bare svarer vagt når de blir spurt om fremtidige Activision Blizzard-spill vil slippes eksklusivt på PC og Xbox har vi måtte nøye oss med troverdige rapporter om at i alle fall Call of Duty vil fortsette på PlayStation en stund til. Nå har vi plutselig fått et langt tydeligere svar.

I et ny blogg skriver Brad Smith, Microsofts president, at Call of Duty og andre populære Activision Blizzard-franchiser vil fortsette å komme til PlayStation-konsollene selv etter at avtalene som ble inngått før annonseringen av oppkjøpet utgår.

Selvsagt formulerer også han seg litt forsiktig ved å ikke nevne spesifikke serier, samtidig som at denne bloggen nok publiseres for å lette litt på tvilen til ulike konkurransetilsyn som ser over kjøpet i disse dager, men det høres i alle fall ut som godt nytt.

Hvilke spillserier bare må fortsette på PlayStation?

Xbox lover at Call of Duty og andre serier fortsetter på PlayStation


Loading next content