Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Like a Dragon 8

Yakuza 8 endelig annonsert

Men navnet Yakuza ser ut til å bli droppet og Ryu ga Gotoku Studio kunngjør at den nye tittelen i stedet blir Like a Dragon 8.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Masayoshi Yokoyama er eksekutiv produsent ved Ryu ga Gotoku Studio og hadde i dag æren av å åpne et dedikert Sega-arrangement i Japan for å presentere studioets nye produkter. Publikum var selvfølgelig interessert i å finne ut lanseringsdatoen til Like a Dragon: Ishin, som ble presentert under Sonys livesending sent i går, men høydepunktet var utvilsomt kunngjøringen av neste kapittel i Yakuza-serien; Yakuza 8.

Overraskende nok kommer det imidlertid ikke til å hete Yakuza i det hele tatt, men har fått tittelen Like a Dragon 8, og Ryu ga Gotoku Studio tilbyr en kort teaser som bekrerfter at det ikke kommer før i 2024 - når den herlige hovedpersonen Ichiban Kasuga drar til Tokyo for å håndtere konfliktene etter hendelsene i Yakuza: Like a Dragon.

Se kunngjøringstraileren under.

HQ
Like a Dragon 8
Like a Dragon 8

Relaterte teksterLoading next content