Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Judgment

Yakuza-skapernes Judge Eyes oversettes og får nytt navn

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gjengen i Ryu ga Gotoku Studio er kjent for å vike fra strømmen ved å ikke dubbe Yakuza-spillene til engelsk, men det viser seg at de vil prøve noe nytt med det vi til nå har kjent som Project Judge/Judge Eyes.

For som lovet hadde Kinda Funny spennende nyheter fra studioet, og det viser seg at dette var en flunkende ny trailer fra spillet. Denne inneholdt tre viktige nyheter. Den første er at dette er at vi får velge mellom engelske og japanske stemmer i spillet, noe vi får høre for første gang i traileren. Punkt nummer to er at spillet nå heter Judgement, og nummer tre at det vil komme til disse kanter neste sommer. Dermed blir ikke ventetiden altfor lang.

HQ
Judgment

Relaterte tekster

1
JudgmentScore

Judgment

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ryu ga Gotoku Studio sitt nyeste spill er kanskje ikke et Yakuza av navn, men innholdsmessig kunne dette lett vært det...på godt og vondt.Loading next content