Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yakuza: Like a Dragon

Yakuza-spillene vil forbli turbaserte fremover

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gjengen i Ryu ga Gotoku Studio overrasket alle da det viste seg at Yakuza: Like a Dragon ville erstatte seriens tradisjonelle brawlerkamper i sanntid med en turbasert utgave, men de aller fleste vil si at skiftet var ganske vellykket. Godt er det, for serien vil ikke gå tilbake til gamle vaner med det første.

I dagens Lost Judgment-stream annonserte utviklerne at det kun blir Judgment-spillene som vil fortsette med kamper i sanntid fremover, mens Yakuza-spillene forblir turbaserte. Kanskje ikke en dum tanke om disse to franchisene skal leve side om side.

Hva tenker du?

HQ
Yakuza: Like a Dragon

Relaterte tekster

0
Yakuza-skaperen forlater Sega

Yakuza-skaperen forlater Sega

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mot slutten av august begynte det å gå rykter om at Toshihiro Nagoshi, skaperen av Yakuza-serien og Judgment-spillene, var i forhandlinger med den kinesiske giganten...Loading next content