Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yellowstone

Yellowstone nærmer seg slutten, men en oppfølger er på vei.

Fans av showet trenger heller ikke å vente lenge på å se det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Andre halvdel av sesong fem av Yellowstone, som blir seriens siste, har premiere i november, men nå er det kunngjort at en oppfølgerserie får premiere i desember.

I en samtale med Variety, Chris McCarthy, president og administrerende direktør for Showtime og MTV Entertainment Studios, sa: "'Yellowstone' har vært hjørnesteinen som vi har lansert et helt univers av globale hits - fra '1883' til 'Tulsa King,' og jeg er sikker på at vår 'Yellowstone' oppfølger vil bli nok en stor hit, takket være det strålende kreative sinnet til Taylor Sheridan og våre utrolige skuespillere som gir disse showene liv."

Sheridan har lansert mange prosjekter ved siden av Paramount,, og denne oppfølgerserien vil ikke være annerledes. Matthew McConaughey har tidligere vært knyttet til et Sheridan -prosjekt som involverer Yellowstone -skuespillerne, og det er derfor fullt mulig at denne serien kan være det.

David Glasser, administrerende direktør i 101 Studios, sa: "Dutton-historien fortsetter, og fortsetter der 'Yellowstone' slutter i en annen episk fortelling. Vi er begeistret over å bringe denne nye reisen til publikum over hele verden."

Denne nyheten kommer etter rapporter om at Kevin Costner ville forlate serien på grunn av planleggingsproblemer.

Yellowstone

Relaterte teksterLoading next content