Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yoku's Island Express

Yoku's Island Express blir gratis på PC neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går ble det klart at også Saints Row: The Third - Remastered er gratis på Epic Games Store sammen med Automachef frem til klokken 17 på torsdag. Da er det minst ett annet godspill som kan skaffes for null kroner.

For det er altså Yoku's Island Express som blir gratis på Epic Games Store fra klokken 17 den 2. september til klokken 17 den 9. september. Kanskje er det et hemmelig spill i tillegg denne gangen også, men det får vi nok ikke vite før neste uke eventuelt.

Yoku's Island Express

Relaterte tekster

0
Yoku's Island ExpressScore

Yoku's Island Express

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Posteresonkel, posterestante, eller posterodactyl? Billen Yoku tar på seg alle utfordringene i dette megasjarmerende pinball-aktige spillet.

0
Vi spiller Yoku's Island Express

Vi spiller Yoku's Island Express

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I tirsdagens utgave av GR Live prøvde vi oss på det ultra-sjarmerende pinball-eventyret Yoku's Island Express, og hadde det skikkelig kos med det. En annen som har kost...

0
Yoku's Island Express får nydelig cover

Yoku's Island Express får nydelig cover

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Nylig møtte vi utviklerne i Villa Gorilla og fikk spille litt av det kommende Yoku's Island Express, som virker som et supersjarmerende plattformeventyr. Nå har vi også...Loading next content