Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Yoshi's Woolly World

Yoshi's Land annonsert

Fra folka bak Kirby's Epic Yarn

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som følge av en feiltagelse ved den amerikanske Wii U-lanseringen, ble et spill ved navn Yoshi's Land avslørt i november i fjor. På dét tidspunktet var det imidlertid uklart hva spillet ville dreie som om, og gleden var derfor stor da Nintendo offisielt annonserte spillet under gårsdagens Nintendo Direct-videokonferanse.

Yoshi's Land utvikles av Good Feel, som tidligere har laget Wii-spillet Kirby's Epic Yarn, og dette nye spillet ser ut til å følge i samme fotspor. Hele Yoshi's Land er nemlig bygget opp av garn og tekstiler, på samme måte som i nevnte spill.

Utover dette forløper spillet seg som et klassisk plattformspill i 2D, og vi mistenker at Yoshi vil være minst like sjarmerende som før i vakker HD-grafikk. Spillregissøren er tross alt legenden Takashi Tezuka, som stod bak både Yoshi's Island og Yoshi's Story på 90-tallet.

Yoshi's Woolly World
Yoshi's Woolly WorldYoshi's Woolly World
Yoshi's Woolly WorldYoshi's Woolly WorldYoshi's Woolly World

Relaterte tekster

5
Yoshi's Woolly WorldScore

Yoshi's Woolly World

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Noen hos Nintendo har tydeligvis funnet frem strikkepinnene, og de har sannelig strikket årets mest sjarmerende plattformspill!

0
Nintendo annonserer Mega Yarn Yoshi Amiibo

Nintendo annonserer Mega Yarn Yoshi Amiibo

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nintendo of Europe kastet seg ut på Twitter i går for å annonsere en ny Amiibo-figur. Det høres kanskje ikke så altfor spennende ut, men dette er ingen vanlig plastfigur...

2
Nye bilder fra Yoshi's Woolly World

Nye bilder fra Yoshi's Woolly World

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nintendo har vært vennlige nok til å dele noen nye bilder av deres kommende, Wii U-eksklusive, plattformspill Yoshi's Woolly World, og det ser virkelig fornøyelig ut....

4
Se coveret til Yoshi's Woolly World

Se coveret til Yoshi's Woolly World

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nintendo har nå presentert hvordan coveret til det kommende Wii U-eksklusive plattformspillet Yoshi's Woolly World kommer til å se ut. Sjekk det ut nedenfor slik at du...Loading next content