Norsk
Gamereactor
esports
Brawl Stars

Zeta Division knuste helt Brawl Stars verdensfinalen

Organisasjonen tok hjem første- og andreplassen med sine to konkurrerende lister.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportsorganisasjonen Zeta Division gjorde en helvetes tilstedeværelse på Brawl Stars World Finals. Turneringen, som fant sted i helgen, brakte de beste Brawl Stars-lagene fra hele verden sammen for å konkurrere om en andel av en premiepott på 1 million dollar, og for Zeta Division betydde dette å bringe to vaktlister, begge fra Japan.

Og det viser seg at dette var en veldig god idé, fordi den store finalen på søndag endte opp med å bli en Zeta Division Lockout, med Zeta Division One som tok imot Zeta Division Zero, og vinneren til slutt var sistnevnte, Zero.

Dette betydde at esports-organisasjonen endte opp med å ta første og andre i turneringen, og tok hjem totalt $ 600 000 i premiepenger (60% av den totale potten), med $ 400 000 som går til null og $ 200 000 går til en.

Med denne turneringen i bøkene, er alle øyne rettet mot Supercell for å kunngjøre og avsløre informasjon for 2023-sesongen.

Brawl Stars

Relaterte tekster

0
Supercell er ute med nytt spill

Supercell er ute med nytt spill

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Skaperne bak Clash of Clans og Clash Royale er ute med et nytt spill til iOS og Android som heter Brawl Stars. Konseptet er så kaotisk som det er enkelt: Du må overleve...



Loading next content