Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros. Ultimate

13 Sentinels og Hades dukker opp som Spirits i Super Smash Bros. Ultimate

Fra og med 26.-30. januar vil Nintendo blant annet inkludere en ny Spirit daglig i spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er en stund siden vi har hørt noe nytt om Super Smash Bros. Ultimate, men sannheten er at Nintendo av og til legger til små oppdateringer her og der til en allerede flott tittel, og ikke engang spillets egen skaper, Masahiro Sakurai, vet hvordan han skal toppe det.

Nå, mer enn fem år etter lanseringen, har den offisielle X-kontoen rapportert at spillet vil få fem nye Spirits hentet fra mer moderne titler. Fra 26. til 30. januar vil en ny ånd bli introdusert hver dag, og listen inkluderer Hades, 13 Sentinels og eBASEBALL. I tillegg vil hver kamp gi deg ekstra erfaringspoeng.

Navnet på dette arrangementet er "Baseball, Sentinels and Gods". Spirits er samleobjekter på samme måte som trofeene fra tidligere spill. Du kan utstyre dem i kamp, noe som forbedrer kampens statistikk. For øyeblikket finnes det over 1500 Spirits i spillet, fra over 40 forskjellige serier.

Spiller du fortsatt Super Smash Bros. Ultimate?

Super Smash Bros. Ultimate

Relaterte tekster

6
Super Smash Bros. UltimateScore

Super Smash Bros. Ultimate

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Nintendos siste store utgivelse i 2018 er endelig her, og det ser ut som de har spart det aller beste til slutt!Loading next content