Norsk
Gamereactor
forspill
Agents of Mayhem

Agents of Mayhem

Saints Row-skaperne har forlatt serien, men de er ikke klare til å forlate oppskriften. Vi har prøvespilt litt Agents of Mayhem...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ
HQ
Agents of Mayhem

Foreløpig har vi kun hørt noen få detaljer om Volitions kommende Agents of Mayhem, som at vi skal spille som en gjeng antihelter i kampen mot en ond fiende i Sør-Korea. Nylig fikk vi dog muligheten til å teste spillet med egne hender i London, og samtidig tatt tempen på Saints Row-skaperens neste spill. De er kjent for helsprøe ideer, og dette ser ikke ut til å ha blitt borte i utviklingen av Agents of Mayhem.

Dette er en annonse:

Vi fikk teste en håndfull oppdrag i demoen, men når det gjelder selve historien har vi ikke avdekket stort mer enn det vi allerede så i dagens trailer. Du er en leiesoldat, eller Agent of Mayhem, eller kaosagent, og du tar på deg oppdraget med å stoppe den onde terrororganisasjonen Legion. Hver helt har sin egen agenda, og du kan forvente en jevn strøm av vitser og skitne triks.

Problemet med agentene og deres personlighet er at de ofte blir det motsatte av morsomme. Poenget med å gjøre dem til antihelter er å unngå de vanlige helterollene, men vi ble overrasket over den dårlige dialogen. I det første oppdraget ble vi vitne til samspillet mellom tre av figurene, og de klisjéfylte kommentarene som var krydret med banning skapte en veldig rar blanding. Dette ble litt bedre da vi senere spilte historieoppdraget til Daisy, og til tross for at det føltes som om Volition prøver for hardt var det likevel noen troverdige og morsomme øyeblikk.

Agents of Mayhem er satt til Saints Row-universet, men vi trengte ikke å starte spillet for å skjønne det. Idet vi gikk inn døren ble vi møtt av et rom i lilla, og overalt var det dekorert med liljesymbolet vi forbinder med Saints. I tillegg har utvikleren inkludert Pierce Washington fra Saints Row-spillene som agenten Kingpin, samt flere andre referanser. Du som er glad i nevnte spillserie vil garantert finne mange ting du kjenner igjen, men selve historien er ikke knyttet til den vi har spilt gjennom før.

Agents of Mayhem
Dette er en annonse:

Saints Row-serien ble som kjent enda sprøere med Saints Row IV, og det er denne typen av humor og galskap som er tatt med videre. Agents of Mayhem er høyoktan, urealistisk og fargerik action tvers igjennom. Alt handler om gi deg en latter, dette til tross for den private hæren som dreper millioner av folk.

Gameplayet er også mye av det samme. Det vil naturligvis variere etter hvilken agent du spiller med, siden de alle har ulikt våpen- og utstyrsutvalg, men det er fortsatt tredjeperson i en åpen verden der du skyter på fienden. Det er mye vekt på raske bevegelser, og for å gjøre spillingen mer interessant i lengden har vi denne gangen fått trippelhopp. Selv om vi testet spillet på en lavere vanskelighetsgrad enn vi ville gjort hjemme, var stillstand alltid veien til en rask død.

HQ
HQ

Til å hjelpe deg med å gi juling har du tilgang til både spesialangrep og en såkalt Mayhem ability, og i likhet med spill som Overwatch trenger disse en nedkjølingsperiode etter bruk. Disse virker som forventet, og det er alltid like tilfredsstillende å utrydde et rom fullt av pågående fiender.

Volition vet hvordan de lager gameplay som dette, og alt er satt sammen til en god pakke. Bevegelsene er myke, eksplosjonene er eksplosive, våpenfølelsen er god, og vi tipper at dette vil kunne by på noe for enhver smak. Selve spillingen ligger et sted mellom Saints Row: The Third og Saints Row 4.

Under spilltestingen var det naturligvis begrenset hvor mange ulike oppdrag vi fikk se, men likevel fikk vi litt av hvert. Det var de vanlige åpen verden-oppdragene der man må ødelegge et visst antall av en spesifisert gjenstand, samt historierelaterte oppdrag der vi måtte gjenoppleve en fuktig kveld på byen.

Agents of Mayhem

Spillet sliter fortsatt med noen tekniske feil her og der, men det skal være nok av tid til å fikse det vi så innen august. Det er tross alt snakk om en stor, åpen verden, så de feilene vi så var egentlig mest som forventet.

Grunnen til at vi nevner Saints Row til stadighet, er at Agents of Mayhem har veldig mange likheter. Etter å ha avsluttet spillserien med en invasjon fra rommet og en tur til helvete, var det ikke så mye mer å hente. I stedet har de brukt en velfungerende oppskrift til å lage noe som føles kjent, men med en ny vri. Det er synd at humoren og dialogen svikter, men det er altså ikke noe å frykte hvis du likte disse elementene i de siste Saints Row-spillene.

Agents of MayhemAgents of MayhemAgents of Mayhem

Relaterte tekster

1
Agents of MayhemScore

Agents of Mayhem

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Det er kanskje ikke et Saints Row-spill, men Agents of Mayhem føles fortsatt meget kjent ut.

0
I dag på GR Live: Agents of Mayhem

I dag på GR Live: Agents of Mayhem

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Volition er nok i hovedsak kjent som skaperne av Saints Row-serien for de aller fleste av dere, men nå ønsker de å prøve noe nytt igjen. Agents of Mayhem er satt i det...Loading next content