Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
New World

Amazon utsetter New World for fjerde gang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter floppen Crucible var det godt å både se og høre at MMORPG-spillet til Amazon, New World, faktisk ikke var så verst i beta-form. Betatesten fikk raskt over 200 000 spillere samtidige på Steam, og den suksessen har fått konsekvenser.

For etter å ha fått en drøss med positive og negative tilbakemeldinger under betaen har Amazon Game Studios bestemt seg for å utsette New World fra den 31. august til 28. september slik at de får gjort noen endringer og siste forbedringer.

New World

Relaterte tekster

0
New WorldScore

New World

ANMELDELSE. Skrevet av Anne Zarnecke

Anne har tilbrakt mange dager på Aeternum, og har nå sett nok av Amazon Game Studios' gigantiske MMO til å felle en dom.

0
Spill New World gratis i helgen

Spill New World gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

New Worlds popularitet har falt en del den siste tiden, men det er fortsatt et ganske populært nytt MMORPG, og det er masser av nytt innhold under utvikling også. Hvis du...Loading next content