Norsk
Gamereactor
nyheter
Titanfall 2

Apex Legends øker interessen for Titanfall 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Titanfall 2 ble lansert et par uker etter Battlefield 1 og et par uker før Call of Duty: Infinite Warfare, noe som så klart førte til at det ikke gjorde det så himla bra sånn rent salsgmessig. Noen som er veldig synd, for spillet er rett og slett fantastisk (du kan lese anmeldelsen vår av det her). Siden den gang har Respawn Entertainment gitt ut Apex Legends, en spinoff i Titanfall-universet som har blitt umåtelige populært, noe som har hatt uante, men hyggelige konsekvenser for Titanfall 2.

En bruker med haukeblikk på Resetera-forumene la merke til at PC-versjonen av spillet, som har blitt spilt av rundt 800-1500 spillere samtidig, plutselig hadde 3400 aktive spillere i helga.

Og dette gjelder for konsoller også, da "Xbox One had the biggest player spike, it went from having 2k-3k on the usual Saturdays to a whooping 10k pilots". Hyggelige nyheter for et spill som definitivt fortjener mer oppmerksomhet.

Har du gjenoppdaget Titanfall-serien etter lanseringen til Apex Legends?

Titanfall 2

Relaterte tekster

8
Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Det første spillet i serien bød på større roboter og friere bevegelser enn noe skytespill før det. Oppfølgeren legger til enspiller og forbedrer oppskriften på alle områder...Loading next content