Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Assassin's Creed Chronicles: China

Assassin's Creed Chronicles: China

Ubisoft kommer med svar på tiltale ved å fornye den populære Assassin's-serien. Assassin's Creed Chronicles: China lykkes med å endre utseende og sjanger uten at det mister sine kjennetegn eller stemning...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den første og største forskjellen fra det vi er vant med fra Assassin's Creed-spillene er at Assassin's Creed Chronicles: China er et siderullende 2,5D-spill. Metroidvania blir nevnt som en inspirasjonskilde, og det er lett å se hva som menes med dette. Under videopresentasjonen får jeg dessuten følelsen av å stirre på et interaktivt maleri. I tillegg får vi også vite at Ubisoft har planer om å lage hele tre spill i denne serien, ett fra Kina, ett fra India og ett fra Russland - alle med hver sin stil, tidsepoke og hovedperson.

Assassin's Creed Chronicles: ChinaAssassin's Creed Chronicles: China

Jeg får teste tre brett fra Kina, og settingen er at landet styres av tempelriddere kalt Tigers, og deres tyranni må stoppes. Mitt oppdrag er å snikmyrde gruppens sjefer slik at Kina atter en gang kna bli fritt. Historien berører så vidt hvorfor spillets hovedfigur, Shao Jin, er i denne verdenen, og det blir nevnt noe om en kobling til Ezio fra Assassin's Creed 2.

2,5D-stilen kommer kanskje som et sjokk på mange, men det føles faktisk ganske bra allerede fra det øyeblikket jeg plukker opp kontrolleren. Vannfargene i bakgrunnen er flotte detaljrike, men likevel føler først jeg at dette er et spill for å holde fansen varm mens det neste spillet i hovedserien slippes. Dette er i grunn en følelse som slipper taket rimelig raskt, for det er mye potensial her. Et bredt utvalg av utstyr gir meg mange muligheter for hvordan jeg vil gå frem, og det tar ikke lang tid før jeg har det gøy. Det er god oversikt i brettene, og det er fornøyelig å planlegge en rute som krever at jeg eksempelvis klatrer i taket, eller sniker meg frem fra dekning til dekning.

Dette er en annonse:
Assassin's Creed Chronicles: ChinaAssassin's Creed Chronicles: ChinaAssassin's Creed Chronicles: China

Ikke uventet er det noen irritasjonsmomenter her også. Det gjelder særlig når man beveger seg fra dekning til dekning - noen ganger er det veldig lite responsivt, mens andre ganger reagerer figuren neste for bra. Resultatet er at jeg blir oppdaget og må slåss i stedet for å snike. For at gameplayet skal fungere har vaktene et urealistisk lite synsfelt, og selv om jeg forstår hvorfor det er slik byr det på noen komiske øyeblikk. Eksemelvis at jeg klatrer opp en stige mens vakten står ved siden av den, eller at jeg kan sitte på huk rett bak to stykker som prater med hverandre.

Assassin's Creed Chronicles: ChinaAssassin's Creed Chronicles: ChinaAssassin's Creed Chronicles: China

Tiden min med spilldemoen går fort unna, og det er plutselig på tide for meg å finne veien til flyplassen. Mitt møte med Assassin's Creed Chronicles: China har vært et fint møte, og selv om jeg ble litt tatt på senga av den nye stilen tror jeg mange vil kunne ha det gøy med et litt annerledes Assassin's Creed-spill. 22. april får vi svaret på om hele pakken er like god, for da slippes det til PC, Playstation 4 og Xbox One.

Dette er en annonse:
Assassin's Creed Chronicles: China
Assassin's Creed Chronicles: China
Assassin's Creed Chronicles: China
Assassin's Creed Chronicles: China
Assassin's Creed Chronicles: China

Relaterte tekster

2
Assassin's Creed Chronicles: ChinaScore

Assassin's Creed Chronicles: China

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Med den franske revolusjonen en halv verden unna, og flere hundre år unna, lar Chronicles: China oss oppleve Assassin's Creed-serien på en helt ny måte...

3
Assassin's Creed Chronicles: China

Assassin's Creed Chronicles: China

FORSPILL. Skrevet av Ossi Mykkänen

Ubisoft kommer med svar på tiltale ved å fornye den populære Assassin's-serien. Assassin's Creed Chronicles: China lykkes med å endre utseende og sjanger uten at det mister sine kjennetegn eller stemning...Loading next content