Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed II

Assassin's Creed: Ezio Collection listet på Amazon Italia

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det started da det koreanske sensurorganet satte sin dom over noe kalt Assassin's Creed: Ezio Collection. De har lekket mange spill før så vi betraktet dette som ganske troverdige. Deretter fikk vi flere bevis da en av Gameblog sine kilder sendte dem en markedsføringsplakat for samlingen. Sannsynligheten for at samlingen er ekte ble enda høyere. Nå er vi bombesikre.

Flere deler av Amazon har lekket spill før, og denne gangen er det Amazon Italia (er det bare vi som ser humoren i at det var akkurat det landet?) sin tur. De har nemlig listet The Ezio Collection for en lansering 17. november.

Assassin's Creed II

Samlingen vil som forventet inneholde Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood og Assassin's Creed: Revelations, samt alt av utvidelser og de to animasjonsfilmene.

Med så mye bevismateriale for at samlingen er på vei venter vi nå bare på offentliggjøringen. Siden det funket så godt med Bioshock: The Collection prøver vi oss igjen med "Kan dere vennligst bare offentliggjøre denne samlingen?". For å avslutte det med noe Assassin's Creed II-relatert kan vi jo avslutte med "It's a-me, Mario!"

Assassin's Creed II

Relaterte tekster

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har slått seg sammen med Leonardo da Vinci i jakten på hevn i Ubisoft Montreals etterlengtede oppfølger.

Assassin's Creed II er gratis på PC

Assassin's Creed II er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft er et av selskapene som var først ute med å hjelpe folk i denne spesielle tiden ved å gi bort noen ganske gode spill helt gratis, noe de har tenkt å fortsette...Loading next content