Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey endres etter klagestorm

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke måtte Ubisoft altså bare beklage at den nyeste Assassin's Creed Odyssey-utvidelsen, Shadow Heritage, tvang spillere til å gjøre noe uansett om de ville eller ikke. Den gangen nøyde de seg med å si at den neste utvidelsen ville forklare tankegangen litt nærmere, men nå har de bestemt seg for å fikse ting raskere enn som så.

Kate Harvell, spillets "community manager" kan fortelle at en scene og noe dialog i Shadow Heritage vil endres med den neste oppdateringen slik at de forklarer tankegangen til Alexios eller Kassandra bedre. Samtidig vil Trophyet og Achievementen knyttet til dette punktet få et nytt. Hun gjentar også at de i tillegg vil gjøre ting litt tydeligere i Bloodline-utvidelsen slik at alle kan forstå hvorfor hovedkarakteren tok sitt valg.

Assassin's Creed Odyssey

Relaterte tekster

Assassin's Creed OdysseyScore

Assassin's Creed Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter at serien tok ett års pause kom Origins ut, som tok flere lange steg i riktig retning, men uheldigvis er Ubisoft til en viss grad tilbake til gamle synder med Odyssey.Loading next content