Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed Odyssey viser frem Atlantis-utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft var i kjent stil tidlig ute med å fortelle om utvidelsene som skulle og skal komme til Assassin's Creed Odyssey, så vi visste allerede at Bloodline ikke var det eneste vi skulle få i år. Mange ble ekstra nysgjerrig da det ble klart at vi vil få utforske Atlantis, og nå trenger vi ikke å vente så mye lenger.

Første del av The Fate of Atlantis, Fields of Elysium, vil lanseres den 23. april, og det høres nærmest ut som et helt nytt spill. Som traileren viser går turen denne gangen til livet etter døden, hvor vi får møte en rekke guder og skapninger fra gresk mytologi. Da kommer det godt med at vi også kan dele ut juling med noen modifiserte utgaver av ferdighetene våre. I den første episoden kan vi blant annet bruke Ares Bull Charge, Ares Madness, Kronos Time Warp og Might of Artemis på noen spesielle måter mot nye fiender i noen imponerende omgivelser.

HQ
Assassin's Creed Odyssey

Relaterte tekster

Assassin's Creed OdysseyScore

Assassin's Creed Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter at serien tok ett års pause kom Origins ut, som tok flere lange steg i riktig retning, men uheldigvis er Ubisoft til en viss grad tilbake til gamle synder med Odyssey.Loading next content