Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Atomic Heart får Annihilation Instinct-utvidelse i august

Utforsk nye områder, bekjemp nye fiender med to nye våpen og bruk evnen til å bremse tiden for å virkelig gjøre skade.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mundfish har gitt oss noen av de nye områdene og fiendene som venter oss i Atomic Heart sin første utvidelse en stund, så nå er det på tide med en utblåsning.

Dette i form av en avsløringstrailer som forteller at Atomic Heart sin Annihilation Instinct-utvidelse lanseres 2. august. Den gir oss også et langt bedre innblikk i Mendeleev-komplekset og de omkringliggende sumpene, de kule fiendene, to nye våpen og til og med en evne som lar oss bremse tiden. nye fiender og ta dem ned ved hjelp av to nye kule våpen.

HQ
Atomic Heart

Relaterte tekster

0
Atomic Heart - Annihilation InstinctScore

Atomic Heart - Annihilation Instinct

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

Mishandlet av en snakkende and og løper ærend for en kåt AI. Annihilation Instinct er like merkelig som hovedspillet, men er utvidelsen også like bra?

0
Atomic HeartScore

Atomic Heart

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Mundfish tar en sprekk på et BioShock-stil spill med denne actiontunge tittelen satt i et alternativt Sovjetunionen.Loading next content