Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III forlater Early Access og lanseres skikkelig i august

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden Larian Studios ga oss en kort teasertrailer som avslørte at vi skulle få godt nytt om Baldur's Gate III på The Game Awards tidligere denne uken fikk mange forhåpninger om at de endelig skulle avsløre når spillet lanseres for fullt. Disse ble ikke helt innfridd, men godt nytt skal du likevel få.

Sammen med den nye traileren under forteller Larian Studios at Baldur's Gate III skal forlate Early Access og slippes skikkelig i form av 1.0-utgaven en gang i august. Bare for å få enda flere til å markere dette i kalenderen har vi også fått informasjon om den heftige Collector's Edition-utgaven som frister med en diorama-statue av kampen mellom Mindflayer og Drow, en 160 siders bok med konsepttegninger, et detaljert kart av tøy og mer du kan se i bildet under.

HQ
Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content