Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Apex Legends

Ballistics evner hintet til i Apex Legends' lanseringstrailer for sesong 17

Han kan ha en veldig stor innvirkning mot slutten av kamper.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Respawn endelig bekreftet Ballistic kommer til Apex Legends når sesong 17 starter 9. mai viste de også glimt av hva han er i stand til å gjøre. Nå er det tid for en nærmere titt.

Det talentfulle studioet har som lovet gitt oss Sesong 17: Arsenals lanseringstrailer, og den bekrefter nærmest ryktene om at Ballistics ultimate vil forbedre hele lagets våpen, samtidig som det gjentas at han er i stand til å gjøre alle andres svakere. Forvent å se nøyaktig hvordan de fungerer, noen kartendringer og mer når sesongens gameplaytrailer kommer på mandag.

HQ
Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content