Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sifu

Bare en av fire spillere har klart Sifus andre nivå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sifu ble sluppet tidligere denne måneden og fikk 8 av 10 av Eirik. Selv om han likte det godt er det mange som klager på at vanskelighetsgraden er for høy og fører til mer frustrasjon enn faktisk underholdning.

Nå rapporterer Push Square at trofeene avslører at kun 27% har klart spillets andre nivå, og det fortsetter å synke kraftig etter det (kun 11% for tredje nivå osv). Dette er en stor kontrast til det første nivået, som har blitt fullført av 80% av spillerne.

Det ble dog nylig bekreftet at Sifu kommer til å få en lettere vanskelighetsgrad etter hvert. Så er du en av de mange som sliter med å komme videre, er det fortsatt håp.

Sifu

Relaterte tekster

0
SifuScore

Sifu

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hva om man blander Batman: Arkham Asylum og Sekiro: Shadows Die Twice sine kampsystemer og smurte inn stilfull presentasjon?Loading next content