Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Batman: The Telltale Series

Batman - A Telltale Games Series

Vi har fått ta en titt på den første halvtimen av det kommende Batman-eventyret fra Telltale, og det ser ut til å representere en ny vår for utvikleren...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Telltale Games hadde en vellaget bås for deres Batman - A Telltale Games Series på E3, og der fikk vi en smakebit på den første halvtimen i Episode 1 som slippes neste måned. Det er litt merkelig at vi ikke har fått sett mer gameplay i offentligheten med tanke på at det starter allerede i august, for det vi så i båsen var imponerende saker.

Tempo, stil, action, regi, produksjonsverdi og mer til ser ut til å ligge noen nivåer over det studioet har levert tidligere, og dette kan meget vel bli det første spillet i en ny vår for Telltale.

Vi kommer inn i spillet under et ran i av Gothams banker, og mens Gordon og politistyrken er sent ute har Batman ankommet allerede. Flaggermusa tar naturligvis affære, og vi får se hvordan kampene fungerer. Det er naturligvis mange beskjeder på skjermen om hvordan vi skal bruke kontrolleren, men det føles ikke som noen sliten QTE. Koreografien i kampen er dessuten vakker med filmatiske kameravinkler og tegneserieaktig preg på stilen.

Batman: The Telltale SeriesBatman: The Telltale Series
Dette er en annonse:

Batman banker opp skurkene i tur og orden mens en måler klatrer mot fullt hver gang en kombo bli riktig utført. Når måleren er full kan vi slippe løs et voldsomt angrep som avslutter kampen. Dette er spesielt nyttig i møte med vanskeligere motstandere, som for eksempel Catwoman. Kattekvinnen er også med i dette spillet, og vi er nysgjerrige på hvordan forholdet vil utvikle seg mellom de to maskebærerne.

Denne kampsekvensen brytes opp av noen glimt av fremtiden, sett fra Waynes gods. Der sitter Bruce og slikker sårene sine mens han snakker med en bekymret Alfred. Utviklerne forteller oss at Bruce er like viktig som Batman i spillet deres, og målet er at spilleren skal få vite mye om begge to og bli engasjert i begge sider av personligheten.

Batman: The Telltale Series

Bruce forklarer butleren at «de trenger noe å frykte», men problemet slik vi forstår det er at selv politiet begynner å bli redde for Batman. Det er heller ikke slik at Bruce er spesielt komfortabel med sitt filantropiske arbeid i byen når han bare er milliardæren.

Dette er en annonse:

Valgene kommer i form av dialogvalg mellom Bruce, Alfred og Harvey Dent, sistnevnte ønsker nemlig å bli borgermester i Gotham med hjelp fra Wayne-formuen. Manuset ser ut til å holde høy klasse med enkel og diskré humor, og eventyret utfolder seg smidig foran øynene våre. Ekstra spennende blir det når Falcone dukker opp med tilbud (og trusler), og vi står fritt til å gi etter for gangsterens ønsker eller nekte å samarbeide.

Batman: The Telltale Series

Det er selvfølgelig nødvendig å se mer fra plottet, kampscenene og detektivarbeidet, men akkurat nå føler Telltales neste veldig bra. Med et visuelt løft sammenlignet med andre spill fra utvikleren, kombinert med manus, regi og tempo kan dette bli noe veldig bra. Vi regner med at dere får se gameplay rimelig snart, og da skjønner dere hvorfor vi gleder oss til første episode.

HQ

Relaterte tekster

0
Batman: The Telltale SeriesScore

Batman: The Telltale Series

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan føles det for Bruce Wayne å balansere rollene som milliardær-playboy og nattens ridder, Batman? Velkommen til spillet som lar deg utforske begge rollene.

2
Mer Batman fra Telltale avslørt?

Mer Batman fra Telltale avslørt?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Comic-Con finner sted denne uken, og i den sammenheng har det gått flere rykter om hva Telltale Games vil snakke om på messen. De har nemlig fortalt at de vil komme med...Loading next content