Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Battlefield 2

Battlefield 2

En grafisk orgie av romerske proporsjoner er hva fans kan vente seg av Digital Illusions oppfølger, koplett med en splitter ny spillmotor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bak lukkede dører på EA’s massive stand var det duket for litt av en overraskelse. Joda, klart vi hadde hørt at Battlefield 2 er på vei, men det vi fikk se overgikk virkelig forventningene vi hadde. Svenske Digital Illusions (Dice) la bokstavelig talt gullegget med Battlefield 1942 (BF) og i dag er millioner av skrivebordssoldater i krig med hverandre fra gutterom over hele verden. En slik nyvinning på Action-fronten går ikke ubemerket hen og på messen fikk vi også se noen av de BF-klonene som er på vei fra andre utviklere, men bare Dice klarte å gi oss bakoversveis i løpet av den 20 minutter lange presentasjonen.

Battlefield 2 (BF2) utspiller seg i en fiktiv nåtid, med alt dette inneholder av spesialstyrker, koallisjoner, moderne våpen og ikke minst kjøretøyer. Som spiller vil du nå kunne velge mellom ter forskjellige faksjoner; USA, Kina og den såkalte Middle East Coalition. Det som umiddelbart imponerte mest var den nye grafikken og den vanvittig høye detaljgraden. Til å være et online-basert actionspill med støtte for opp til 100 spillere samtidig var det et meget imponerende skue som utfoldet seg på skjermen - dette kan lett konkurrere med det siste vi har sett på FPS fronten av singleplayer baserte spill. Alt fra soldatenes bevegelser til uniformer og utstyr er utrolig detaljert og livaktig. Kjøretøyene vi fikk se var bl.a. en M1 tanks, ett Tunguska Anti-air kjøretøy og ett BlackHawk helikopter. Felles for de alle var også en imponerende detaljgrad og ikke minst de nye våpensystemene. Alt dette sammen med den nye fysikkmotoren, sanntids genererte skygger og det gode gamle BF gameplayet, vitner om enda en gullgruve for både EA, Dice og ikke minst verdens utallige BF-fanboys.

Muligheten for opp til 100 spillere samtidig ville kanskje invitert til litt av et kaos på slagmarken, men også dette er det tatt høyde for. Spillere fra samme faksjon kan nemlig dele seg inn i mindre grupper på opp til seks spillere og dermed samarbeide mer effektivt i kampens hete. Stemmekommadoer er selvfølgelig inkludert og ikke minst et nytt og meget detaljert ladder-system, som holder styr på dine erobringer og nederlag. Spillere vil denne gangen også motta medaljer for eksepsjonelle prestasjoner o.l. Lydmessig er det også skjedd mye og det fikk servert gjennom ett Logitech 6.1 surround system, var intet mindre enn skremmende realistisk. Det var også plass til litt humor under presentasjonen, bl.a når Medicens nye utstyr skulle demonstreres. Nå løper feltlegen rundt med ett slikt elektrisk hjertemassasje-apparat (du vet som på film; 1,2,3, KLEAR! ZBAPP!) Ved å løpe bort til en fallen kamerat, kan man nå gjenopplive ham på 1,2,3. Men ikke nok med det, brukes apparatet på en uskadd soldat vil han naturligvis dø av strømsjokket (hmmm... perfetkt for snikangrep!). Dette ble så demonstrert ved at Medicen ga en soldat en rekke støt, hvorpå soldaten døde og våknet, døde og våknet, gang på gang. Veldig moro!

Vi har skrevet litt mer om denne imponerende oppfølgeren i vår topp 30 liste, hvor vi også har inkludert noen fler ferske detaljer. Litt skuffet over å ikke få sjekket ut spillet selv, gikk vi allikevel måpende ut fra presentasjonen. Klarer Dice å levere hva de lover kan konkurrentene innen denne genren bare gå hjem å vogge. Battlefield 1942/Vietnam er kongen på haugen i dag og Battlefield 2 er garantert kongen på haugen i morgen.

Dette er en annonse:
Battlefield 2
Battlefield 2
Battlefield 2
Battlefield 2
Dette er en annonse:
Battlefield 2
Battlefield 2

Relaterte tekster

Battlefield 2Score

Battlefield 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ole Martin Kristiansen

Ole Martin har skutt seg gjennom tidenes beste taktiske shooter. Dommen er klar - Battlefield 2 er utvilsomt slagmarkens konge!

1
Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

Opplev Falklandskrigen i Battlefield 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Project Reality er navnet på en av de mer populære moddene til Battlefield 2, og i den nyeste utgaven har spillerne fått tilgang til Falklandskrigen, komplett med både...Loading next content